Nutrition bij CrossFit Lansingerland
powered by Next Level Human

De CrossFit piramide bevat een hele duidelijke boodschap. Voeding is de fundering voor alles wat we doen. You can’t outtrain a bad diet!

You can’t out-train a bad diet!  Tegen een slecht voedingspatroon valt niet op te trainen. Het is dweilen met de kraan open. CrossFit laat je de gevolgen voelen. De WOD is 3 keer zwaarder als je de avond ervoor dat pak koekjes hebt leeggegeten.

Onze voedingsprogramma’s combineren gedragsverandering met resultaten om gewoontes te vormen waar je een LEVENLANG de vruchten van plukt. Geen shakes, niks korte termijn.

voeding

1 op 1 Voedingsprogramma’s

De programma’s van CFL Nutrition zijn compleet uniek en ontworpen om mensen een eenvoudige, wetenschappelijke aanpak te geven voor voeding en fitheid. We gebruiken simpele strategieën om gedrag aan te passen om een positieve verandering teweeg te brengen zonder de stress van “diëten”. Stel je eens voor hoeveel zelfvertrouwen het zou geven als je een supermarkt of restaurant inloopt en je precies zou weten wat je zou moeten eten om er niet alleen goed uit te zien maar je ook goed te voelen!

Het internet staat vol met dieetschema’s, receptenboeken en andere informatie over voeding. Er zijn heel veel programma’s die je vertellen wat je allemaal NIET mag eten of hoe je maaltijden moet vervangen door supplementen, shakes of pillen. Wij draaien het om en vertellen je juist wat je WEL moet eten zodat je volwaardige maaltijden maakt vol met lichaamsnodige voedingsstoffen. Stap voor stap leren we je hoe je de rest van je leven van deze kennis gebruik kan maken.

Het CFL Nutrition programma

Omdat we iedereen die aan onze programma’s de kennis willen aanleren die een leven lang gebruikt kan worden, hebben we de programma’s in verschillende fases onderverdeeld.

nutrition

Foundation

Dit is de basis waar iedereen begint. We doen een intakegesprek en stellen vast hoe het met je voedingspatroon staat. Ook doen we een aantal nauwkeurige metingen om te bepalen waar je nu staat. Samen met jou bepalen we wat jouw doelen zijn en maken een plan om die te realiseren. We geven je de kennis en de hulp om je op weg te helpen en zijn een stok achter de deur. Na het doorlopen van dit programma kun je ervoor kiezen om verder te gaan in het maandelijkse coaching programma.

Level Up! & Next Level

Deze twee programma’s bieden dezelfde uitgebreide basis als het Foundation programma maar bouwen daarop voort met meer begeleiding en contactmomenten. Deze programma’s zijn ideaal voor mensen die wat meer coaching wensen in de beginperiode. Op deze manier kunnen ze sneller de kennis tot zich kunnen nemen. Sommige mensen kiezen deze optie omdat ze naar een heel specifiek doel werken, een bepaalde gewichtsklasse halen voor een wedstrijd bijvoorbeeld. Andere personen kiezen voor deze optie omdat ze al heel veel verschillende dingen geprobeerd hebben en ze door de bomen het bos niet meer zien. Dit extra niveau van coaching kan alles weer in perspectief plaatsen en een duidelijk uitvoerbaar pad tevoorschijn brengen.

Maandelijkse Coaching

Op het moment dat je de basis onder de knie hebt en je voedingspatroon staat als een solide piramide maar je toch nog af en toe wilt sparren met je voedingscoach raden we je aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om maandelijkse coaching te volgen. Je kan je doelstellingen aanpassen of bevestigen om je uiteindelijke doelen te bereiken. Hierin zal je voedingscoach je begeleiden en je feedback geven. Door regelmatig nauwkeurige metingen uit te voeren, weet je precies waar je staat en is alles wat je doet inzichtelijk. Omdat je regelmatig contact hebt met je coach zijn kleine aanpassingen zo gemaakt en kan je voortdurend je patroon bijwerken of vasthouden. Dit is het ideale programma voor iedereen die de basis van hun piramide nog steviger willen maken.

Gun jezelf de kennis om de fundering te maken die je verdient. Maak vandaag nog een afspraak met een van de voedingscoaches en wordt ook een Next Level Human!

Aanmelden voor intake
  • Gezond leven
  • Nutrition
  • Crossfit Lansingerland voeding