24H meet The Marines experience

Een aantal boxmembers waren direct enthousiast! Op 25 mei stonden we met teams Echo en Foxtrot namens CFL aan de start van een experience die we niet snel zullen vergeten.

Na het aanmelden waren onze teams klaar om de tenten in te richten. De tenten… die we dus eerst zelf moesten opzetten; direct onze eerste missie. De komende 24 uur zouden in het teken staan van Verbondenheid, Toewijding en Kracht.

De gehele experience werden teams Echo en Foxtrot begeleid door baksmeester Jeroen: streng waar nodig, maar matsend waar mogelijk 😉.

We droegen 24 uur lang een vlag mee, verdienden met missies en challenges tokens en werden continu beoordeeld op onze verbondenheid, toewijding en kracht.

Onze CFL teams hebben vlotten gebouwd, munitie verscheept, sprinkhanen en wormen gegeten, met kompas en kaart genavigeerd en vooral niet geslapen. Want na kort rusten op een stretcher werden we door een gesimuleerde luchtaanval gewekt en volgde een uur van tijgeren, je buddy dragen, opdrukken en laag blijven; een nachtelijke run door vijandig gebied.

Waar voor de een de bootcamp het zwaarst was, was hoogtevrees voor de ander de uitdaging, maar als team hebben we elkaar er doorheen gesleept. Na 24 uur komen familieleden en vrienden het terrein op en denken we klaar te zijn. Maar de laatste gezamenlijke missie – de FINEX – rest ons nog. In looppas naderen we na een laatste – warme! – missie het terrein en zien de bel: luiden maar!

De 24H experience was een fantastische beleving voor teams Echo en Foxtrot. Wat je hier leert, leer je nergens anders.

Er is nog plek om je in te schrijven voor 2020. Stuur Coach Mike een berichtje en je bent erbij!

Meet the marinesmeet the marines

Veiligheid

Regelmatig komt het voor dat er beneden jassen en tassen slingeren. Hier kan over worden gestruikeld en vanwege de veiligheid hebben we dit hierdoor liever niet. Leg je eigendommen boven, daar is ruimte genoeg.

Kinderen zijn bij ons van harte welkom. Zo kunnen de ouders heerlijk trainen, zonder oppas te hoeven regelen. Wél zien we de kinderen graag boven in plaats van beneden in de box. Rondrennen en spelen zorgt voor afleiding en is tevens gevaarlijk. Daarom ook het verzoek om kinderen boven te laten wachten tot hun ouders de WOD hebben afgerond, bedankt!

Coach worden?

In maart vierde CrossFit Lansingerland haar 1-jarig jubileum, wat een feest!
We zijn sinds onze start flink gegroeid in ledenaantal en jullie worden allemaal steeds functional fitter.

We proberen dan ook zoveel mogelijk aan al jullie wensen te voldoen. Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien, kun je inmiddels je rig skills aan ons tweede rek trainen en komt er qua plates en kettlebells ook regelmatig wat materiaal bij.

Omdat we nog steeds groeien, zie je ook regelmatig nieuwe óf bekende gezichten training geven. We werven nieuwe coaches en geven enthousiaste ervaren leden de kans om gecertificeerd L1 coach te worden.

Heb je hierover vragen of wil je iets anders weten? Wend je dan tot Coach Mike.

September is coming…

Waar het nu nog een tijd van relaxen en vakantie vieren is, gaan we na de zomer weer fris van start. Het zomerrooster maakt plaats voor het reguliere rooster en de uren zullen weer voller lopen.

Daarom verwachten we van onze community vanaf september ook een stukje timemanagement. Kom op tijd of meld je op tijd af en maak plaats voor andere leden.

Te laat afgemeld? Je verliest dan helaas een credit. Onbeperkt abonnement? Dan volgt er bij je eerstvolgende bezoek aan de box een andere consequentie. Zorg dat je er niet achter komt wat dit is!

Afmelden? Doe dit voor een middag-/avondles minimaal een uur van tevoren en meld je voor de ochtendles de avond ervoor voor 23.00 uur af. 

Met de nieuwe app SportBit zal aan- en afmelden beter te reguleren zijn. Sta je in de wachtrij? Dan word je automatisch op de lijst gezet als er plek vrijkomt. Ook zul je merken dat je minder last hebt van storingen/verkeerde meldingen.

Aankomende dagen zal iedereen een mail ontvangen voor activatie voor SportBit.
De nieuwe app en online omgeving voor inschrijven.
Hier kun je dan alvast wat mee gaan testen en als schaduw app gebruiken.
Vanaf 2 september gaan we proberen over te stappen met de online agenda voor het inschrijven.
TOT DIE TIJD BLIJFT VIRTUAGYM LEIDEND VOOR DE AGENDA !!!
ALLES INVULLEN !!
Het verzoek is in ieder geval ‘alle’ informatie z.s.m in te vullen bij je profiel zodat alles werkt en wij je gegevens hebben.
Dus ook of je man/vrouw/? wil zijn , geb datum, adres,mobiel, noodnummer, bank gegevens!!, etc.
Iedereen krijgt een overgang abonnement/rittenkaart voor de maand september, omdat bij iedereen de incasso zojuist heeft plaats gevonden voor september.

Koop dus geen nieuw abonnement in de nieuwe App. !!!

In de 2e week van september zullen we financieel over gaan in de nieuwe app.

Sportbit