Al meer dan 20 jaar is training geven de rode draad in mijn werk en privé.
Tijdens mijn militaire carrière was ik verantwoordelijk voor diverse opleidingen en trainingen binnen verschillende eenheden.
Ook tijdens mijn operationele tijd in binnen- en buitenland had training geven een prominente rol.

Professioneel ben ik docent bij de politie en ben ik verantwoordelijk voor de getraindheid m.b.t. geweld en gevaar beheersing (fysiek, vaardigheid en mentaal) van diverse eenheden binnen de politie.
Naast mijn werk ben ik me gaan specialiseren in diverse Strength & Conditioning vormen binnen fitness en heb daarin diverse sportopleidingen gevolgd in binnen- en buitenland.
Afgelopen jaren ben ik ook binnen rugby als jeugdtrainer actief geweest en veel met kids gewerkt.
Daardoor heb ik in een heel breed spectrum ervaring in het geven van trainingen.
Van soldaten, agenten, kinderen, kantoormedewerkers tot moeders die willen beginnen met bewegen.
Iedereen bedien ik op zijn eigen niveau en met hetzelfde enthousiasme.

Door mijn enthousiasme heb ik de keuze gemaakt om een eigen ‘Box’ te beginnen en is CrossFit Lansingerland nu realiteit geworden.
Binnen CrossFit heb ik diverse coach opleidingen gevolgd o.a. Crossfit Level 1, Olympic Weightlifting ,Powerlifting en CrossFit Kids.
Afgelopen 4 jaar heb ik bij CrossFit Zoetermeer trainingen verzorgd en heb daar de laatste 3 jaar de OLY uurtjes gegeven.

Maar tussen al dat sporten en trainingen door, heb ik ook nog tijd voor mijn vrouw en kids… die uiteraard ook besmet zijn met het CrossFit virus.